INE #onlinegentsefeesten

BIO INE

2020 belooft een topjaar te worden voor de Limburgse INE. De MNM Rising Star van 2018 tekende zopas een platencontract bij Universal Music en werkt op dit moment aan nieuwe muziek samen met Piet Goddaer (Ozark Henry).

Sinds INE eind 2018 door de MNM-luisteraars werd gekroond als ‘MNM Rising Star’, gaat het snel met haar muzikale carrière. Haar debuutsingle ‘The Odds’ werd meteen goed ontvangen en schopte het zelfs tot MNM Big Hit. Momenteel zit Ine met niemand minder dan Piet Goddaer (Ozark Henry) in de studio. Het eerste resultaat hiervan zal al zichtbaar zijn in maart, dan komt immers haar nieuwe single uit via Universal Music.

“We zijn enorm blij en trots om Ine te verwelkomen binnen Universal Music België.  Met haar stem, charisma en talent zal ze ongetwijfeld veel mensen aanspreken. En met haar ijzersterke nummers zal ze zeker heel veel mensen overtuigen.” vertelt General Manager Patrick Guns van Universal Music.

Ondertussen werkt INE natuurlijk samen met haar team ook hard aan een gloednieuwe show met tal van nieuwe nummers, waardoor zij ook helemaal klaar staat voor een geweldige festivalzomer.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s