Team

EDITIE 2021

Mezzos vzw – instituut voor kunst en muziek – de organisator van de #OnlineGentseFeesten alles op vrijwillige basis en location sponsor met vleugel piano.

PBS Worldwide BVA – marketing sponsor met website – fb account onlinegentsefeesten  – tools voor marketing – één van de firma’s uit het normale leven van één van de organisatoren die tevens bestuurder is bij Mezzos + PA, Video en Lights on stage

International Piano Academy gent – location partner with wing piano for some recording days – Also thanks to Anastasia Kenner from Kenner artists to bring Lés Miserables to our stage and for being willing to play solo on our event.

WE ZOEKEN EEN GRATIS LOCATIE OM ENKELE DAGEN OP TE NEMEN minimaal 10 m breed en 10-20 m lang – moet op slot kunnen – wie voelt zich geroepen ? Het zou de max zijn als we daar ook wat mensen mogen ontvangen……. mail naar mezzogent@telenet.be Daar staat een mooi pakket aan publi tegenover en vergeet niet vorig jaar 87.500 video views en 137.000 interacties op onze FB en strong exposure in de media kranten – televisie en sociale media en radio.

More will follow……

EDITIE 2020

Wij ontvangen geen subsidies van stad Gent of een andere instantie en vragen van te doneren om uit de kosten te komen.

Klik hier om te doneren.

#onlinegentsefeesten #doedemee

vzw Mezzos – instituut voor muziek (gitaar – piano – cello – viool) – de organisator van de Online Gentse Feesten alles op vrijwillige basis 

Club FM – wij maken reklame voor hen zij maken reklame voor ons via podcasts van de Feeste met de GiGaBeesten – 106.4 voor Oost Vlaanderen en  106.6 FM vor Lokeren en omgeving.

8 urenhuis – Speciale dank aan Frank Vandenbussche de eigenaar van het 8urenhuis om ons in contact te brengen met Steve Maas Events, Chris Corn en Ine Tiolants die laatste zijn geprogrammeerd als “main act” op twee dagen om 22u.

vzw KAVA – kulturele ambiance via artiesten – bookingskantoor van cover bands – o.l.v. Liesbet Van Damme zij hebben meer dan 20 cover bands in de aanbieding als gerenommeerd artiestenburo.

Steve Maas Events – PA & Video   – Steve & co  draait al 30 jaar mee in de scene. Van oude “rotten” gesproken….Wij danken Steve nu al voor zijn inzet want de artiesten hebben alleen lof voor zijn aanpak.  

Gigaproduction  video editing en montage – super to join our team of volunteers ! Merci !

Peter Mestach – professor aan de  PXL hogeschool – departement Pop en Rockmuziek – Marketing & Media ondersteuning

ID advertising en id4web – id4web.be : webdesign & online marketing en id-advertising.be: grafisch ontwerp gaan ons helpen in de persoon van Martine Van der Perren met content marketing en redactie op sociale media en dm-campaigns. Zij gaan ons ook strategisch ondersteuning voor de uitvoering. 

International Piano Academy gent – location sponsor with piano for 3 recording days – Also thanks to Anastasia Kenner from Kenner artists to bring Lés Miserables to our stage.

PBS Worldwide BVBA – marketing sponsor met website – fb account onlinegentsefeesten  – tools voor marketing – één van de firma’s uit het normale leven van één van de organisatoren die tevens bestuurder is bij Mezzos. Deze laatste is er bijgekomen omdat de organisatoren geen steun krijgen van Stad Gent of een andere instantie.

Peter Lissens – journalist – reporter zal enkele van de webcasts laten knallen – meer dan 25 jaar ervaring in het vak !

Wij, met zijn allen willen “DE TRADITIE IN ERE HOUDEN” de “onlinegentsefeesten” gaan door !

In de week van 1 juni starten de 2 marketeers (uitvoer) om Freddy Jacobs en Peter Mestach te ondersteunen tijdens de marketing die gestart is per 1 juni nadat alle artiesten zijn ingepland voor opname na ontvangst van de technical riders en stage plannen en bespreking met het PA & VIDEO team. Freddy Jacobs zal zelf ook zijn steentje bijdragen daar DM zijn stokpaardje is …