Hommage aan Patrick Vandewalle Teater Exces woensdag 21 juli 2021

Een “hommage” naar jaarlijkse traditie aan een Gentenaar die stichtende kunst heeft gebracht. Dit jaar is het de beurt aan Patrick Vandewalle stichter en bezieler van Teater EXCES straat- en bewegingstheater – opgericht in 1972 en wereldbekend tot in Japan. In Gent vooral gekend door zijn optredens met visueel straattheater tijdens de Gentse Feesten. De Gentse kunstenaar Jaco heeft speciaal voor deze gelegenheid enkele schilderijen gemaakt over de figuren van theater excess. Enkele werken zullen worden geveild t.b.v. de organsisatie van de tweede online Gentse Feesten. Enkele werken worden na afloop geschonken aan Patrick Vandewalle die het meer dan dik verdient.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s