Een matheus passie

Toneel en muziek. Een meesterlijke vertolking door componist/regisseur/violist Mikhail Bezverkhni. Een meesterstuk. Een nog nooit geziene vertolking !

Elke dag is er een vertoning met live publiek – coronaproof genieten.

Michaïl Bezverkhni – viool, Sergio Agreda De Ro – altviool, Stefaan Bataille  of  Zhaina Kydyrova – cello, Alexandria Leoniva –Viool, Olga Zolotareva  of Emmanuel Crombeen – viool, Jo Decaluwe – woord, Elif Korkmaz – kostums.

EEN Mattheus Passie (en niet DE) wijst erop: vele interpretaties en uitvoeringen. In Tinnenpot ook een. Michail Bezverkhni dacht mee en componeerde “Een Mattheus Passie” voor vijf snaarinstrumenten (drie violen, een altviool en een cello).

EEN Mattheus Passie gaat over de dood, maar is toch hoopgevend.

Naast de schoonheid van de muziek kan het slachtoffers van het coronavirus en allen daarrond tot een instrumentale moraal brengen. Kunst als geheim wapen. Burgers op zoek naar geestelijke balsem. Een zachte kracht van introspectie op een bedje van muziek en literatuur. (vrij naar Hugo Camps)

RESERVEREN VERPLICHT.

Tickets : 20 euro

TICKETS KLIK HIER

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s