No Apologies Rockin’ the 90’s online op vrijdag 23 juli 2021

Wij zijn No Apologies, alternatieve rockband uit de kempen en niet zomaar één!!! Onze start dateert ergens 2012. Na een periode om de juiste muzikanten te vinden zijn we ondertussen meer dan 100 gigs verder. We zoeken specifieke nrs uit de jaren ’90 tot nu met soms een uitstapje naar een eerder decennia die we dan overgieten met onze eigen superherosaus zonder van het originele af te dwalen zo krijg je een rock, hard-rock , punkrock, stonerrock, grunge, nu-metal iets denk vb Me First & The Gimme Gimmes. Onze alterego’s zijn superhelden die we tonen met onze t-shirts, Spiderman, Superman, Batman, Ironman , Deadpool, Captain America, géén show zonder hen!!! Onze playlist bestaat uit een 60-tal nrs waaruit we een set bouwen, door U te bepalen hoelang die duurt. Onze naam stond reeds op tal van affiches, festivals, muziekcafés, kermissen, kroegentochten etc… onze agenda is onze referentie.We noemen ons zonder schroom de béste alternatieve rockband uit Vlaanderen en ver daarbuiten!!!

Mis dit niet…NO APOLOGIES…is steeds een rockparty!!!

Jo Bernaerts – Vocals & guitar
Filip Adriaensen – Guitar & Backings
Bart Frans – Drums & Backings
Marc De Backer – Bas

The online concert is a Corona initiative of Mezzos vzw – School of Arts & Music

Met steun van de Koning Boudewijn Stichting, Mezzos, IPA and KEG

Bekijk hun websitenoapologies.be

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s