Onlinegentsefeesten editie 2

Hallo T’is Jerom hier van de onlinegentsefeesten.be. T’is weer van dadde Stad Gent doet niet mee. MAAR WIJ GAAN DOOR online met een afgeslankte versie. Het programma zal binnen de twee weken online staan. VREE MANNEN BIJ STAD GENT veel bla bla weinig BOEM BOEM. Er moet dringend een cultuurloket komen als ze de culturele hoofdstad willen worden want de ene weet niet van de andere….Allée here we go again editie 2 is een feit met de steun van de Koning Bouwdewijn Stichting en Mezzos vzw. Merci Bobo …..

Sneak preview programmatie: https://onlinegentsefeesten.be/about/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s