Jacky Jane #onlinegentsefeesten

BIO JACKY JANE

Vijf mensen, elk met hun eigen karakter, eigen levens, eigen sterktes, eigen stijl en eigen verlangens. En laat dít nu net de combinatie zijn die werkt bij Jacky Jane. Wat begon als coverband is al snel uitgegroeid tot een band met eigen nummers.

Jacky Jane is een no-nonsense band die met heel veel goesting, liefde en passie werkt aan eigen nummers. De groepsleden nemen je graag samen mee in een verhaal van eerlijke muziek, rechttoe rechtaan ritmes, niet gladgeschaafd maar met respect voor de emotie. Teksten uit het leven gegrepen, stevige muziek, subtiele toetsen ….

Dit alles maakt Jacky Jane tot wat het vandaag is…

Pearl De Buck   –  Zang

Anne-Sophie Lahousse  –  Bass

Jürgen Thielemans  – Gitaar-zang

Pascal De Reu – Drums

Kenneth De Meyer – Gitaar-zang

Serge Dierickx – Geluid&mix

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s