Sonderwålt #onlinegentsefeesten

Bio Sonderwålt

Sonderwålt combineert ritmische gitaarslagen, warme celloklanken, strakke percussie en meerstemmige zang in frisse indie songs die zowel dromerig als dramatisch klinken. Het vierkoppige indiekwartet bracht vorig jaar een demo-EP uit met de titel ‘Citadel’, verwijzend naar de ontstaansplaats van de band. Momenteel wordt volop gewerkt aan een eerste album dat in de tweede helft van 2020 zal verschijnen. In hun muziek zijn invloeden te horen van Fleetwood Mac, Simon and Garfunkel, Courtney Barnett, Tallest Men On Earth en Cigarettes After Seks.

Groepsleden

Manon – zang

Elisa – elektrische gitaar, zang

Jan – cello, zang

Filip – percussie

https://www.facebook.com/sonderwalt/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s