Ritmo Latino & Los Hermanos #onlinegentsefeesten

BIO LOS HERMANOS

Los Hermanos de Juiste Trio voor al uw Latijns getinte evenement!
Drie Chileense  muzikanten spelen leuke, vrolijke swingende Latin muziek voor uw feest. De band bestaat uit Claudio Lopez Recabarren (gitaar en zang) , Juan Antonio Caffiero (gitaar zang) en Enrico Caffiero, een ervaren Trio dat jullie feest zullen laten swingen!  Cubaanse muziek (Son Cubano, Son Montuno) Spaanse muziek (Gipsy Kings), Mariachi en  Zuid-Amerikaanse muziek en andere soorten Latin muziek spelen ze met plezier voor jullie!.

Claudio Lopez Recabarren brengt een tribute aan zijn broer Juan Pablo Lopez Recabarren met zijn trio “los Hermanos” & band “Ritmo Latino

Muzikanten Los Hermanos:

Claudio Lopez Recabarren: gitaar zang

Juan Antonio Caffiero : gitaar zang

Enrico Caffiero : gitaar zang

BIO RITMO LATINO

Het fenomeen van de Latijns-Amerikaanse muziek is enorm gegroeid, België zag hoe een armada latino orkesten vele podias hebben overspoeld. Begin jaren tachtig werden in België de eerste Latino orkesten  opgericht, op dat moment salsa, cumbia, merengue waren maar ongekende ritmes die door een beperkte publiek werden gewaardeerd, tegenwoordig komen jaarlijks nieuwe groepen om te bevestigen dat het einde van zuiderse ritmes nog niet aangekomen is, er gaan nieuwe discotheken open om de aanvraag van de nogmaals bredere publiek te kunnen beantwoorden.

Begin jaren tweeduizend was de geboorte van RITMO LATINO, waren de eerste stappen van deze formatie die met de jaren tot een vaste waarde is gegroeid  in de belgische Latino muziek.
Uiteraard was de weg lang, met goeie en slechte periodes maar de energie en de vastberadenheid is nooit verdwenen, en die dynamiek kunt u aanvoelen als u de muziek van de groep hoort.
RITMO LATINO is zonder twijfel een van de orkesten met de meest ervaring van België, top muzikanten die al jaren draaien op de belangrijkste Belgische podias: Gentse Feesten Pole pole en Sint Baafsplein, Afro Latino Festival, Noche de Amor om maar een paar te noemen.

 

Muzikanten Ritmo Latino.

 

 

 

 

Claudio Lopez Recabarren : Chili –  Zang

Mike Julien : België –  piano

Leonid Hernandez : Cuba – congas.

Gilberto Quevado : Cuba – timbales

Adalberto Dominguez : Cuba – bas

Joachim Vanhoecke : België – trompet

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s