Miss Elise #onlinegentsefeesten

Miss Elise is een formatie die al een aantal jaar meedraait in het Belgische swing jazz circuit.

  • Liesbeth Ysebie heeft een background in musical, country en jazz, en weet met haar zang en présence haar publiek –groot en klein- in vervoering te brengen, het geheel overgietend met een humoristisch sausje.
  • Jan Hindryckx is een multi-instrumentalist die in folk en country z’n roots kent. Hij neemt evengoed de mondharmonica als de accordeon ter hand, en is vooral ook sterk op mandoline.
  • Jan Vanpoucke is via mandoline en blues geëvalueerd naar de gitaar, en kwam zo in de gypsy swing en  swing jazz terecht. Hij neemt de begeleiding voor zijn rekening.
  • Rudi Maeyaert vervult het viertal op contrabas. Rudi speelt reeds 50 jaar contrabas, door de jaren heen in verschillende jazz formaties, veelal New Orleans gericht. Bij Miss Elise geeft hij zichzelf ten beste in de swing jazz stijl.

Liesbeth Ysebie – zang

Jan Hindryckx – mandoline/mondharmonica

Jan Vanpoucke – ritmegitaar

Rudi Maeyaert – contrabas

Alles wordt gespeeld vanuit het hart met respect voor de muziek uit een vervlogen tijdperk en met een zeer uniek karakter, dat zorgt voor een onvergetelijke avond/optreden.

Opvallend aan dit viertal is de gezelligheid en huiselijkheid waarmee ze podia, huiskamers en gelegenheden vullen, en het publiek mee betrekken .

‘Miss Elise’ kan u boeken voor uw trouw, receptie, bedrijfs- en privéfeest of  evenement. Ideaal als achtergrondmuziek op een receptie of als optreden op een dansfeest als het wat meer mag swingen! De show kan zowel versterkt als onversterkt gespeeld worden, afhankelijk van het evenement. Hoe dan ook, alles wordt gespeeld vanuit het hart met respect voor de muziek uit een vervlogen tijdperk en met een zeer uniek karakter dat zorgt voor een onvergetelijk feest of evenement.

link naar de website: www.misselise.be

link naar facebook pagina:  https://www.facebook.com/Misselisepage/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s