Tom de Bie – solo #onlinegentsefeesten

BIO Tom de Bie

Al mijn hele leven lang zing ik met veel passie en is muziek een trouwe vriend.

Toen ik 14 jaar was, zag ik een zeer bezielde Kurt Cobain aan het werk tijdens MTV Unplugged. Ik was verkocht. Net als een goede vriend, schafte ik me een akoestische gitaar aan.

Vanaf het moment dat we enkele akkoorden kenden, begonnen we samen te musiceren en enkele jaren later vormden we samen een groep.

In 2007 nam ik deel aan de Idool-zangwedstrijd op VTM. Van de drieduizend kandidaten werd ik zevende. Ik zong zes keer live op TV. Dat gaf mij een enorme duw en sindsdien treed ik heel vaak op als coverartiest.

Met mijn gitaar als kompaan breng ik luistermuziek, zowel in het Engels als in het Nederlands. Ik put daarbij uit het poparchief van de jaren 60 tot nu. In mijn ruim repertoire zitten liedjes voor alle gelegenheden: intieme concerten, tuinfeesten, verjaardagen, bruiloften, eetfestijnen,…

Mijn live muziek brengt veel sfeer en gezelligheid.

Je kan me ook treffen als frontman van de coverband Tom De Bie & de Imkers.

Liedjes van The Beatles, The Cure, De Kreuners, Will Tura, Coldplay, Fleetwood Mac en vele anderen passeren de revue.

Meer info vind je via www.facebook.com/TomDeBieendeImkers/ en via www.vzwkava.be/

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s