Bootleg Heroes #onlinegentsefeesten

Bootleg Heroes (Carl Vander Maelen – gitaar en zang en Glenn Beyst -gitaar en zang)

Bootleg Heroes is indiepop gestript tot de akoestische essentie. Dit duo uit Gent bestaat uit bandleden Carl Vander Maelen en Glenn Beyst, die hun gitaren en stemmen doen samensmelten tot één bloedstollend mooi geheel. Daardoor worden ze soms ook de ‘Belgische Simon en Garfunkel’ genoemd. Na de frisse, zomerse indiepop van hun eerste EP ‘ASSASSIN IN PINK’ uit 2019, brachten ze in 2020 hun meer conceptuele tweede EP ‘RIGHT AS RAIN’ uit. Bovendien waren zij de grondleggers van de grootschalige COVID-9000 playlist, die lokale Gentse muzikanten steunde tijdens de COVID-19 pandemie. Volg hen op Facebook via https://www.facebook.com/BootlegHeroes/.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s