Tom De Bie & de Imkers #onlinegentsefeesten

“Veelzijdig en afwisselend … dat is het minste wat je over het repertoire van deze vier vrolijke kerels kan zeggen.
Tom, Rudy, Alain en Thomas springen van klassiekers als “I’m a believer”, “Proud Mary” of “Ik wil je” naar kanjers als “Laat De Zon In Je Hart”, “Geen Wonder Dat Ik Ween”  en luisterpareltjes als “Another Day” van Buckshot Lefoncque. Onderweg gooien ze er naadloos nog wat Franse Chansons en hedendaagse hits tegenaan.
Uit een lijst van meer dan 100 (!) nummers stellen ze een playlist samen naargelang de wens van de organisator of de aard van het evenement, met één doel voor ogen: het publiek gedurende een tweetal uur plezieren en ambiance brengen. Uiteraard doen ze dit ook voor het eigen plezier, da’s minstens even belangrijk. Dansen mag, meezingen moet! Daar maken ze een punt van. Tom herkent u misschien nog van zijn doortocht in Idool 2007. Sterke zang dus, niet alleen van de frontman, maar ook van de drummer. Wees snel en boek Tom De Bie & de Imkers voor ze overstappen op speed-metal 🙂 ”

Van 1 tot 15 juli is het mogelijk om in het kader van Vlaanderen Feest Tom De Bie & De Imkers te boeken met een uitsluitend Nederlandstalig repertoire.

Klik hier voor de website van Tom De Bie & De Imkers.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s