Partyband Luna6 #onlinegentsefeesten

Twee zwoele zangeressen en een funky drumster plus een keyboardgod, een freaky bassist en een klassegitarist : deze magische cocktail doet vonken overslaan!!!

Luna6 presenteert u een pittige pop-rock-dance mix, gebracht in veelal medleys met veel show.  Daarin brengen ze u: Avicii, Bastille, The Cure, Kings Of Leon, Placebo, Clement Peerens, Roxette, Backstreet Boys, Netsky, Martin Solveig, Technotronic, Abba… en vele andere.

Ze spelen ondertussen al 13 jaar samen en dat zie je ook op het podium: niet alleen klinken ze muzikaal goed maar je ziet dat deze band een echte vriendengroep is die zich bij elk optreden ten volle geeft en er telkens samen met het publiek een knallend feestje van maakt!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s