Erwin De Smet – kunstschilder

Bio Erwin De Smet

Na een workshop kleien, pottendraaien en steenkappen kwam – een half jaar geleden – de goesting om te tekenen en te schilderen.  Voornamelijk om te leren doseren, om mijn innerlijke traagheid opnieuw te beleven, om opnieuw proberen te genieten, te leren en te luisteren naar mijn eigen lichaam. De kunstwerken ontstaan tijdens het beluisteren van relaxatiemuziek, het lezen van inspirerende teksten,  na een dans op blote voeten, het nemen van een foto of na een hartverwarmende ontmoeting.

Er wordt gebruik gemaakt van zwarte inkt, van vloeibare aquarelverf, olieverf,  markers, potloden, etc … De ondergronden kunnen variëren : Khadi paper, aardewerk, aluminiumplaat, etc… De opborrelende creativiteit van het moment zorgt voor de genezing van de ziel. Het “kunstelen” is voor mij noodzakelijk om in de ratrace van het dagelijkse leven te overleven. In het bedrijfsleven werk ik als projectaankoper binnen een beursgenoteerd bedrijf.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s